[...] "na zero" i po niedlugim czasie, wazeniu, pomiarach ucinamy, dodajemy lub zostawiamy tak jak jest. sarna666 napisal ci juz jak ma wygladac pelnowartosciowy posilek wiec nie powinienes juz pisac o "chlebie z czym? moze z ogorkiem? lub o "odzywce bialkowej tylko z czym?" jajecznica na warzywach jest super na [...]
jasne, rozumiem ;) po prostu słabo trochę, że 100g prochu dziennie wcinasz, to dosyć dużo ile kcal leciało na tej "lekkiej" masie? Zmieniony przez - Skelque w dniu 2016-11-19 19:02:55 Jako mieso mam :wołowiny, o 20g więcej ryby niż mięsa takie jak ryby (np. mintaj, dorsz, morszczuk, sola, halibut, okoń, flądra), filetu z kurczaka lub indyka lub [...]
[...] wyrobu tych drugich, ale zaliczyć je do syfu czy urozmaicić nimi niektóre potrawy? Po trzecie - ważenie, pewnie już było nie raz, ale tak sobie myślę -kupuje mrożone filety - 200g, przychodzę do domu rozmrażam- 100, włoże do piekarnika i zostaje mi 50g..hmmm Przyjmuję, że ryba ma 100, słusznie? I najważniejsze - "nabiał 2-3 porcję [...]
[...] na miękko z pieczywem Kanapki z pastą z makreli, awokado i szczypiorku Kanapki z jajkiem roztrzepanym z warzywami Kanapki z pastą z makreli, awokado i szczypiorku Kanapki z filetem z kurczaka Kanapki z filetem z kurczaka Kanapki z hummusem Przekąska 1 Za 3-4h Np.: 9:30-10:30 150-200ml jogurtu naturalnego 2-3% tłuszczu z bakteriami probiotycznymi [...]
[...] z mlekiem, twarożek bądź yoghurt z owocami i pestkami? Białko z twarogu będzie ok, jogurt już mniej, jak zjesz raz na jakiś czas musli z jogurtem to nic się nie stanie - o ile to musli nie jest pełne cukru, suszonych i olejowanych owoców. 2. Jak to jest ze smażeniem? czy mięso mogę przygotowywać tylko przez pieczenie? Jeśli tak to czy mogę [...]
[...] prawdziwe masło (np. do pieczywa) - jest źródłem tłuszczy nasyconych i ważnych witamin. Warzywa warto urozmaicać - jadać różne kolory, bo mają różne witaminy. Owoce też mile widziane w diecie na masę. Tłuszcze - przy takim układzie diety może Ci brakować tłuszczy omega3. Jedz w miarę możliwości ryby (jak np. śledź, makrela - świeże i [...]